AVKO

ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗОЛИРАНИ ТРЪБНИ СИСТЕМИ ЗА ТОПЛОПРЕНОСНИ МРЕЖИ


Новини

Дългосрочна експлоатация

IMG-20170815-WA0003

При подновяване на топлопроводна инсталация в централната част на Русе имахме възможност да проведем директен контрол върху предварително изолирана тръба, произведена от АВКО АД и монтирана преди повече от 10 години. Взетите проби и извършените изпитвания показаха, че работните показатели на тръбата са без съществени изменения, а полиуретановата изолация е със запазена структура и осигурява надеждна топлоизолация.

Така за пореден път имахме възможност да потвърдим, че предварително изолираните тръби и фитинги, отговарящи на базов стандарт БДС EN 253, производство на АВКО АД, са отлично решение за изграждане на топлопреносни мрежи, а АВКО АД е опитен партньор, на когото можете да разчитате при изпълнение на своите обекти.

 

Сертифициране на заваръчен процес

Направление Предварително изолирани тръбни системи на Фирма АВКО АД премина успешна сертфикация на заваръчния процес съгласно DIN EN ISO 3834-2.

Сертификатът удостоверява установените в производството надеждни и повторяеми параметри на заваръчните процеси на стоманени тръби и фитинги.

Cert_5

 

Първа копка

IMG_5547

На 18 август, в Севлиево, бе направена първа копка на нова сграда с комбинирани производствени и административни функции. Целта на новото строителство е да предостави по-добри условия на работа, висококачествана продукиця и допълнително сертифициране според съвременни изисквания. Предвидено е да се застрои площ от 1080 м. кв.

 

Златен печат и сертификат

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На 5 декември 2013 г. Съветът на Европейската Бизнес Общност присъди на компания АВКО® златен печат и сертификат за принос в развитието на иновациите. Компанията бе отличена с висок престиж и обществено признание в областта на икономиката за принос към развитието на иновативен мениджмънт и социална отговорност.

Семинар презентация в Далкия Варна ЕАД

NEWS_1

На 12 ноември 2013 представители на АВКО АД бяха поканени да представят дейността и продуктите на фирмата пред ръководството на Далкия Варна ЕАД. Този тип семинари са част от обичайната политика на фирмата ни да поддържа близки контакти с клиентите, да им осигурява актуална полезна информация и отговори на възникнали технически въпроси.

Спечелен търг в АЕЦ Козлодуй

С решение на АЕЦ Козлодуй ЕАД от 07.11.2013 г. АВКО АД е класиран на първо място сред участниците в обществена поръчка за доставка на Предварително изолирани тръби и фитинги. АВКО АД печели подобен търг, обявен от АЕЦ Козлодуй, за втора поредна година.

Протокол от изпитване за топлопроводност

NEWS_3

Предварително изолираните продукти на АВКО АД бях изпитани в Научно-изследователския институт по строителни материали за установяване на тяхната топлопроводност. От издадения на 12 септември 2013 г. протокол е виден отличният резултат. При 50оС коефициентът на топлопроводност λ за нашите  продукти е 0,0265 W/mK.